Beumer Agro Service

 

 

 

Erik Beumer over Porgy en Bess:

"Op uitnodiging heb ik een netwerkborrel van Porgy & Bizz bezocht en heb mij laten verleiden sponsor te worden. Toegegeven, ik ben geen wekelijkse bezoeker van Porgy en Bess, maar het enthousiasme van de mensen die ik ken en die op een of andere wijze betrokken zijn bij deze club zorgt er wel voor dat het aantal bezoeken toeneemt. Het is bijzonder te zien hoe professioneel de organisatie, die voor het overgrote deel op inzet van vrijwilligers rust, weer nieuwe glans geeft aan een prachtige voorziening voor Terneuzen. Vele autochtone Terneuzenaren hebben vele verhalen een eigen herinneringen aan Porgy, maar zelf heb ik als import-Terneuzenaar uit de 80-er jaren ook al mijn eigen bijzondere herinneringen aan deze club. Ik ga er vanuit dat met de nieuwe programmering ook de jeugd van nu de weg weer gaat vinden naar het cultuurpodium, zodat ook zij hun eigen mooie herinneringen krijgen.

Beumer Agro Service

"Met mijn bedrijf Beumer Agro Service ben ik werkzaam in de agrarische sector. Het bedrijf richt zich op advisering op het gebied van agrarische regelgeving en voedselveiligheid en op bemiddeling bij allerlei rechten en quota in de sector. In het rijtje sponsors van Porgy neem ik maar een bescheiden plaats in, maar wellicht motiveert het ook andere (kleine) bedrijven om sponsor te worden van Porgy en Bess. En wie weet hebben we dan over 25 jaar bij de viering van het 25-jarig bestaan van Porgy & Bizz bij hoge uitzondering, vanwege plaatsgebrek door de zeer grote belangstelling van alle deelnemende sponsoren, de netwerkborrel in het Scheldetheater. Porgy en Bess is dan een volledig zelfstandige organisatie, maar nog steeds met dezelfde enthousiaste inbreng van vrijwilligers."

 

www.beumeragroservice.nl

 

Dixielandkade 16

4533 AB Terneuzen

Telefoon 0115 694 040

bhbeumer@beumeragroservice.nl

 

 

 

 

 

Erik Beumer - Beumer Agro Service 

"Ik vind het bijzonder te zien hoe professioneel de organisatie, die voor het overgrote deel op inzet van vrijwilligers rust, weer nieuwe glans geeft aan een prachtige voorziening voor Terneuzen."