Big Swing Band

16-12-2017

Zaterdag 16 december 20 uur

€10, aan de zaal €12,50

Koop kaartenVanavond brengt de Big Swing Band zoals ieder jaar een gevarieerd programma met deze keer als gastsolist Jan de Haas. Jan de Haas Geboortejaar 1962 Jan de Haas is al meer dan 30 jaar actief als jazzmuzikant in binnen en buitenland, hij speelde onder andere met Toots Thielemans, Philip Catherine, Chet Baker, Steve Houben en vele anderen. Als vibrafonist bracht hij drie cd's uit onder eigen naam.

Jan de Haas, die in 1982 met zijn kwartet de eerste prijs won tijdens de Hoeilaart European Jazz Contest, is niet alleen een begaafd percussionist. Ook in het drummen munt hij uit, zoals hij al talloze keren heeft bewezen bij o.a. Chet Baker, Eddie Daniels, Toots Thielemans, Philip Catherine, Steve Houben, Richard Rousselet, Michel Herr, Jacques Pelzer, Jack Van Poll, Nathalie Loriers, Erwin Vann, Pirly Zurstrassen, Roger Vanhaverbeke, Jerome Richardson en zovele anderen.

http://www.jazzathome.be/index.php/nl/muzikant/jan-de-haas

Ook vocaliste SonnyB is dit jaar weer van de partij. Het beloofd weer een supergezellige muzikale avond in wintersfeer te worden.