Marlijn Mode

 

 

Douwe van der Meer:

"Aangezien ik Porgy al zo’n 50 jaar ken en er toen vaak naar toe ging om te dansen en van de muziek te genieten vind ik ook dat de jeugd van nu dat zelfde genot moet kunnen proeven en dat Porgy de kans moet krijgen om door te gaan.

 

Bij diverse gelegenheden kom ik er zoals: Alliance Française, Prometheus en feestjes. Helaas kan ik door gehoorproblemen niet meer tegen veel lawaai en moet weleens leuke dingen achterwege laten.

 

Mijn vrijgezellenavond 40 jaar geleden begon en eindigde in Porgy. In die tijd dronk ik nog whisky, Maja was zo attent om het niet leeggedronken whiskyglas te bewaren en toen we na bezoek aan de andere kroegen terugkwamen kreeg ik het propvolle glas weer voor mijn neus. Het glas heb ik ……..?

 

Tijdens mijn stagejaren in Stuttgart en Londen viel mij op dat Porgy & Bess Terneuzen zelfs daar bekend was vanwege het Jazzaanbod. Ik was dan trots op mijn stad en Frank.

 

Waarom ik van Porgy houd?

 

Misschien komt het doordat ik in de Noordstraat geboren ben en optrok met de kinderen van Frank Koulen en omdat ik van Terneuzen houd.

 

Verder heb ik Oud-Terneuzen op de kaart gezet: de Willibrordustoren en de Grote Kerk gesponsord. Speciaal bier met logo, flessen wijn met logo samen met Reinier van Glansbeek op de markt gezet. Niks was te gek.

 

Porgy beveel ik vaak bij anderen aan, omdat je er een evenement kan houden vanaf 10 tot 150 personen, het bedrijf heeft zoveel mogelijkheden en flexibiliteit. Uniek gewoon.

 

Dankzij de vele vrijwilligers kan iedereen genieten in Porgy.

 

Marlijn mode

Noordstraat 31 Terneuzen

 

In 2007 zijn we gestopt met onze vorige winkel, maar sinds vorig jaar zijn we opnieuw gestart met een kleinere damesmodezaak voor dames die goed advies en mooie kleding uit Europa willen. Mijn echtgenote miste het contact met klanten en de mode. De oude Amsterdamsche bank kwam leeg en de keuze was snel gemaakt. Om leegstand te voorkomen en mensen terug naar Terneuzen te lokken namen we ondanks onze leeftijd deze stap. Na 5 maanden voorbereiding ging de nieuwe zaak open en tot volle tevredenheid van vele dames.


Marlijn Mode is dus open sinds 1 maart 2015. In onze modern ogende winkel komt de collectie mooi tot hun recht. Met ons oog voor mode en uw persoonlijkheid bieden we een vakkundig en eerlijk advies. Onze merken zijn van de beste kwaliteit.

 

Met een aantal exclusieve merken als Mayerline, Park Lane, Sani Blu, Bugarri, My Guapa, Eugen Klein, Lucia en Dolce Vita bieden we een ruime keuze van hip en modisch tot klassiek.


U bent dan ook van harte welkom voor een passend advies en een lekkere kop koffie! Want ook voor gezelligheid kunt u bij ons terecht.

 

Op koopzondagen zijn wij ook geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

 

www.marlijnmode.nl

 

www.facebook.com/marlijnmode


Kijk ook eens op

ons Facebook!