Meedoen aan Porgy en Bizz?

Dat betekent publiciteit & gezelligheid, en wie weet zaken doen met elkaar. Natuurlijk hoort u er dan helemaal bij: de groep betrokken mensen die met hun bijdrage Porgy en Bess in stand houdt, voor jong en oud, voor locale bands, voor de leerlingen van Toonbeeld, voor allerlei muziek-, boeken-, toneelliefhebbers.

Kortom u helpt de streek een unieke voorziening te behouden die in 2017 60 jaar bestaat!

Maar wat betekent het concreet voor uw bedrijf?

Gezelligheid - netwerken

Drie keer per jaar een Porgy en Bizz borrel. Steeds op een woensdag tussen 17 en 19 uur. Altijd met live (achtergrond)muziek, of een andere vorm van entertainment - iets interessants, maar niet al te lang ... er moet ook bijgepraat worden!

Publiciteit

Uw bedrijf op deze website met een verhaaltje, link naar uw eigen site, uw logo. En de kans om écht in the picture te komen door een keer een Porgy en Bizz borrel te sponsoren.

Vrijkaarten

  • bij 250 euro sponsoring (zilver): 4 vrijkaarten
  • bij 500 euro sponsoring (goud): 8 vrijkaarten
  • bij 1000 euro sponsoring (platina): 2 passepartouts voor het seizoen (gratis toegang voor 2 mensen bij ieder optreden)Logo op alle posters.

Voordelen

Als 'lid van de club' kunnen wij u interessante aanbiedingen doen, zoals het adopteren van een optreden, gebruik maken van Porgy voor bijeenkomsten.

 

Online aanmelden voor Porgy en Bizz