Shirma Rouse en Live Band

10-06-2017

Zaterdag 10 juni 22.30 uur - €20

Voor alle vijf acts van dit festival koopt u voor slechts €40 een passepartout.


(combiticket met Montis, Goudsmit en Directie om 20.00 uur)

Bestel kaarten

Bestel Passepartout
www.zeelandjazz.nl


Shirma won een Edison Jazzism Publieksprijs en werkte samen met mensen als Chaka Khan, Anouk, Metropole Orchestra, Alain Clark en Candy Dulfer. In 2013 was ze al eens in een uitverkocht Porgy en Bess te bewonderen en het dak ging eraf.

 


 


Shirma Rouse is geboren en getogen op het Caribische eiland Sint-Eustatius en woont al 14 jaar in Nederland. Ze rondde een hbo-studie scheikunde af en studeerde vervolgens af als jazz-zangeres aan het conservatorium.


Na haar debuut “Chocolate Coated Dreams”(2010) en haar eerbetoon aan Aretha Franklin “Shirma Rouse Sings Aretha” (2012), legde Shirma de lat wederom hoger met haar derde album “Shout it Out Loud”, een album vol met levensverhalen. Allemaal uit Shirma’s pen. Naast haar veroveringen op het thuisfront weet Shirma langzamerhand ook buiten de Nederlandse grenzen een steeds grotere fanbase op te opbouwen, met recentelijk een tweede platendeal in Japan.


Het is niet alleen haar waanzinnige stem, maar ook haar gulle persoonlijkheid die Shirma bijzonder maakt. Als je Shirma en haar weergaloze stem nog niet kent, maak er dan op 10 juni kennis mee. Ze zal je zeker niet teleurstellen. Shout It Out Loud!