Porgy gaat weer open!

Porgy gaat weer open!

8 juli 2020

We zijn heel erg blij dat we kunnen mededelen dat we binnenkort weer opengaan.
En niet alleen het café, maar ook het podium!

We hebben een uniek zomerprogramma opgesteld, voorafgaand aan ons reguliere programma voor het seizoen 2020-2021. Houd deze pagina in de gaten om te lezen welke verrassingen we voor u deze zomer in petto hebben; ijs en weder dienende publiceren we het zomerprogramma morgen, op vrijdag 10 juli!

Het wordt een swingende zomer in Porgy en Bess!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9-april 2020
De organisatoren van het ZeelandJazz Festival, dat zou plaatsvinden van 12 – 21 juni in Terneuzen en Middelbrug, hebben besloten het festival niet te laten doorgaan en het uit te stellen tot 11 – 20 juni 2021. Dit in verband met de problemen door het coronavirus waarvan we verwachten dat die in juni nog niet voorbij zullen zijn. Wij zullen alles in het werk stellen om de reeds geboekte ensembles met voorrang een plaats te geven in het programma van 2021.

Wij hopen dat we in het komend jaar een mooi festival kunnen neerzetten.
Het bestuur van de Stichting ZeelandJazz.


23 maart 2020
Door de bekendmaking van het kabinet van nieuwe maatregelen ter bestrijding van de corona-crisis,  zijn wij genoodzaakt om alle voorstellingen tot 1 juni af te lasten. Wij zullen reeds gekochte kaarten terugbetalen, via internet gekochte kaarten worden door ons gerestitueerd en bij Boekhandel Van de Sande gekochte kaarten kunnen aldaar worden ingeleverd en terugbetaald. Wij zullen onze uiterste best doen in het seizoen 2020/2021 de geannuleerde evenementen alsnog te programmeren.

21 maart 2020
Het bestuur van de werkgroep Prometheus heeft vandaag de lezing van Bart Chabot op 21 april afgelast.

17 maart 2020
Gezien de laatste ontwikkelingen, o.a. door premier Rutte geschetst, ligt het in de lijn der verwachtingen dat deze toestand voorlopig nog niet voorbij is. Wij hebben daarom besloten om de voorverkoop te staken van alle voorstellingen na 6 april. Reeds gekochte kaarten blijven tot nader bericht nog geldig maar worden bij definitieve afgelasting terugbetaald, teruggestort of contant terugbetaald bij Boekhandel van de Sande, al naar gelang waar ze gekocht zijn.

12 maart 2020
Beste bezoekers en bespelers,
Als gevolg van de coronavirus crisis en ingevolge het regeringsadvies van vandaag 12 maart, heeft het bestuur van Porgy en Bess besloten alle activiteiten en optredens af te lasten tot en met 6 april a.s. Via Internet gekochte kaarten worden gerestitueerd. Bezoekers die kaarten gekocht hebben bij Boekhandel van de Sande, dienen zich aldaar te melden voor restitutie. Indien mogelijk worden voorstellingen verplaatst. Nadere informatie, indien relevant, volgt op deze pagina en in de sociale media.

Wij houden u op de hoogte middels deze pagina, de sociale media en onze nieuwsbrief.
Het bestuur van Porgy en Bess.