Enquete jongeren en cultuur in Terneuzen

Hoi allemaal!

In samenwerking met Porgy en Bess Terneuzen , De Pit / Podium in Terneuzen , Toonbeeld Terneuzen en Filmfestival Tegenstroom hebben we een enquête opgesteld voor Zeeuwse jongeren met als onderwerp: cultuur.

We krijgen vaak te horen, met name van jongeren uit de gemeente Terneuzen: “Er is hier helemaal niks te doen voor ons”. Daar zouden wij als jongeren- en cultuurorganisaties binnen de gemeente Terneuzen iets aan willen doen.

In deze enquête bevragen wij jongeren tussen de 12 en 25 jaar over het onderwerp cultuur. Cultuur is een breed begrip. In deze enquête bedoelen we met cultuur: zang, dans, muziek, cultuureducatie, schrijven, drama, beeldende kunst en vormgeving, film, culinair, media en politiek.

Porgy en Bess Terneuzen doneert maar liefst 50 kaarten van het concert van de Nienke Dingemans Band op 26 november a.s. aan de eerste 50 jongeren die de enquête invullen! Nienke Dingemans is een jonge zangeres (18 jaar) met een geweldige stem die een grote toekomst wordt toegelicht. 🎉🙌

Ben jij een docent van jongeren tussen de 12-25 jaar en ben je, net als ons, overtuigd dat cultuur belangrijk is voor jongeren? Of kom je op een andere manier in aanraking met jongeren uit deze leeftijdscategorie? Je kan onderstaande link gebruiken om de enquête te gebruiken.

https://www.survio.com/survey/d/E6O7E3Z0C4R1S1K3S

Alvast hartelijk bedankt en laten we er samen voor zorgen dat er binnen de gemeente Terneuzen een passend cultuuraanbod komt voor onze jongeren. 🤝