Cultuurpodium Porgy en Bess
Stichting Porgy & Bess Programma
Noordstraat 52
4531 GJ Terneuzen
Telefoon 0115-613293

Rekening nr: NL49RABO0119855186
KvK. nr.: 22060064
BTW nr.: NL 815845844-B02

Openingstijden:
vrijdagavond vanaf 19.00 uur
zaterdag vanaf 13.00 uur
en vóór en na voorstellingen

Privacy verklaring

Identiteit en contactgegevens:
Cultuurpodium Porgy en Bess
Stichting Porgy en Bess Programma, KvK nr.: 22060064
Noordstraat 52, 4531 GJ Terneuzen
Telefoon 0115- 613293
info@porgyenbess.nl

Porgy en Bess is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring

Doelen
Porgy en Bess ontvangt en verwerkt uw gegevens met de volgende doelen:
– het afhandelen van uw betaling
– het bezorgen van tickets
– u te informeren over wijzigingen en/of annuleringen van voorstellingen.
– bij annulering van voorstellingen terugstorten van het aankoopbedrag.
– verzenden van onze nieuwsbrief (met uw toestemming).

Ontvanger persoonsgegevens:
– Porgy en Bess
– MailChimp, onze nieuwsbrief provider
– Buckaroo, onze internet paymentprovider

Bewaartermijn
Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Recht op inzage, correctie en verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Gebruikt u daarvoor deze link:
http://tickets.porgyenbess.nl/Account/Manage.aspx

Beeldmateriaal
Tijdens de voorstellingen worden foto’s en/of video’s gemaakt. Dit beeldmateriaal wordt, met uitdrukkelijke toestemming van de bespelers, gebruikt voor publicatie doeleinden, zoals de website, programmaboekjes, posters en sociale media.

Klachten
U heeft het recht een eventuele klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Beveiliging
Porgy en Bess neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De persoonsgegevens zijn opgeslagen op beveiligde servers.

Cultuurpodium Porgy en Bess
Stichting Porgy & Bess Programma
Noordstraat 52
4531 GJ Terneuzen
Telefoon 0115-613293

Rekening nr: NL49RABO0119855186
KvK. nr.: 22060064
BTW nr.: NL 815845844-B02

Openingstijden:
vrijdagavond vanaf 19.00 uur
zaterdag vanaf 13.00 uur
en vóór en na voorstellingen