Cultuurpodium Porgy en Bess
Stichting Porgy & Bess Programma
Noordstraat 52
4531 GJ Terneuzen
Telefoon 0115-613293

Rekening nr: NL49RABO0119855186
KvK. nr.: 22060064
BTW nr.: NL 815845844-B02

Openingstijden:
zaterdag vanaf 13.00 uur
en vóór en na voorstellingen

Kaarten

Via internet
Met ons ticketingsysteem koopt u uw kaarten via iDEAL, VISA, Mastercard, Mr. Cash, Bancontact of de Nederlandse Podiumcadeaukaart, voor deze kaart is Porgy en Bess géén verzilverpunt. De Podiumcadeaukaart kan uitsluitend gebruikt worden tijdens het on-line koopproces.

Kies uw voorstelling en klik op Lees verder of meteen op Koop kaarten.  Na Koop kaarten kunt u een account aanmaken of meteen inloggen met uw e-mail adres en wachtwoord. Kies het aantal kaarten en reken af met de door u gewenste betaalwijze. U kunt ook andere voorstellingen toevoegen aan uw winkelwagen.

Het e-ticket wordt per e-mail verzonden naar het door u opgegeven e-mail adres. Uw e-ticket dient u thuis af te drukken en wordt aan de kassa van Porgy en Bess gescand. U kunt het ticket ook laten zien op uw smartphone. In de bevestigingsmail zit een knop waarmee de barcodes direct zichtbaar worden op uw toestel. Zorg bij binnenkomst voor extra helderheid op uw telefoon.
Met een e-ticket bent u altijd verzekerd van een plaats!

Reserveren
Stuur een mailtje naar reserveren@porgyenbess.nl met uw naam, voornaam en de naam van de uitvoering en het gewenst aantal kaarten. Wij zorgen dat de kaarten geboekt worden en u krijgt dan een mail met een betaallink. Als u via de link betaald heeft worden de e-tickets naar uw e-mailadres gestuurd. Uw e-ticket dient u thuis af te drukken en wordt aan de kassa van Porgy en Bess gecontroleerd. U kunt het ticket ook laten zien op uw smartphone. Met een e-ticket bent u altijd verzekerd van een plaats!

Kaarten kopen
U kunt vooraf kaarten kopen bij Boekhandel Van de Sande, Noordstraat 57 in Terneuzen.
UITSLUITEND TIJDENS WINKELTIJDEN (géén reserveringen!).
Uiteraard kunt u ook kaarten kopen aan de zaal op de middag of avond van de voorstelling. U kunt draadloos pinnen.

Scholier en student
Scholieren, t/m 17 jaar betalen, ongeacht de voorstelling, €5,- voor een ticket, dit is inclusief een non-alcoholische consumptie. Studenten tot 26 jaar betalen €10,-, op vertoon van studentenpas.

Attentie!  Voor bepaalde evenementen zoals de Alliance Française, toneelvereniging, bands uit de regio (Local Heroes) etc. kunnen nog geen kaarten gekocht worden via het ticketingsysteem. De organiserende partij neemt de verkoop zelf voor haar rekening, u stuurt hen indien vermeld een mail ter reservering of u betaalt direct aan de kassa vanaf ongeveer één uur voor aanvang van de voorstelling.

Vrijkaarten voor sponsoren
Er worden niet automatisch plaatsen vrijgehouden voor sponsoren.
Via reserveren@porgyenbess.nl kunnen er zo mogelijk kaarten besteld worden.

Terugname en restitutie
Reeds betaalde kaarten worden niet teruggenomen.
Echter: is een voorstelling afgelast of uitgesteld dan wordt het betaalde bedrag gerestitueerd.

Cultuurpodium Porgy en Bess
Stichting Porgy & Bess Programma
Noordstraat 52
4531 GJ Terneuzen
Telefoon 0115-613293

Rekening nr: NL49RABO0119855186
KvK. nr.: 22060064
BTW nr.: NL 815845844-B02

Openingstijden:
zaterdag vanaf 13.00 uur
en vóór en na voorstellingen