CORONA UPDATE 18-03-2021

Beste bezoekers,

Naar aanleiding van de persconferentie dd 8 maart jl. is aangegeven dat de lockdown wederom is verlengd. Nu tot en met 31 maart 2021. Dit heeft als gevolg dat Porgy en Bess gesloten blijft tot in ieder geval die datum.

Verplaatsen
Er stonden al wat concerten gepland voor maart en april. Deze concerten worden, voor zover mogelijk, in overleg met de muzikanten, verplaatst naar later in het seizoen. Ook de muzikanten willen namelijk graag optreden, dus zien wij ze graag op het podium van Porgy en Bess optreden voor een echt publiek!

Zomerconcerten
Om de door de lockdowns verloren voorstellingen enigszins te compenseren, heeft Porgy en Bess besloten om ook de zomerperiode te gebruiken om het programma vorm te geven, net als vorig jaar. De concerten en voorstellingen worden, totdat er meer zekerheid is over een definitieve opstart, onder voorbehoud geboekt, zodat we – als de maatregelen worden versoepeld – we meteen op kunnen starten met ons programma.

Verwacht
Op de website zijn enkele van deze concerten al te zien, waarbij vermeld is dat ze worden VERWACHT. Het is nog niet mogelijk om hier kaartjes voor te kopen of te reserveren. Zodra dit kan, zal dit zichtbaar zijn.

We adviseren u daarom de website en de sociale media in de gaten te houden. Hierin laten we weten wanneer we weer starten met de concerten en wanneer de kaarten in de verkoop gaan.

Blijf allemaal veilig en gezond, zodat we u hopelijk snel weer bij Porgy en Bess kunnen verwelkomen!