Corona update

Zoals u al heeft vernomen is de strenge lockdown, ingegaan op 15 december 2020, verlengd tot en met 9 februari 2021. Dit heeft als gevolg dat Porgy en Bess gesloten blijft tot in ieder geval die datum.

De verschillende werkgroepen binnen Porgy en Bess blijven druk bezig met het plannen van concerten en voorstellingen voor de 2e helft van seizoen 2020- 2021. Helaas wordt de startdatum van het seizoen steeds weer opgeschoven aan de hand van de afgekondigde maatregelen. De concerten en voorstellingen worden daarom onder voorbehoud geboekt, zodat we – als de maatregelen worden versoepeld – we meteen op kunnen starten met ons programma.

Op de website zijn deze concerten al te zien, waarbij vermeld is dat ze worden VERWACHT. Het is nog niet mogelijk om hier kaartjes voor te kopen of te reserveren. Zodra dit kan, zal dit zichtbaar zijn.

We adviseren u daarom de website en de sociale media in de gaten te houden. Hierin laten we weten wanneer we weer starten met de concerten en wanneer de kaarten in de verkoop gaan.