CORONA TOEGANGSBEWIJS

Cultuurpodium Porgy en Bess
Stichting Porgy & Bess Programma
Noordstraat 52
4531 GJ Terneuzen
Telefoon 0115-613293

Rekening nr: NL49RABO0119855186
KvK. nr.: 22060064
BTW nr.: NL 815845844-B02

Openingstijden:
vrijdagavond vanaf 19.00 uur
zaterdag vanaf 13.00 uur
en vóór en na voorstellingen

Corona toegangsbewijs

Geachte bezoekers, muzikanten en vrijwilligers,

Met ingang van 25 september a.s. wordt het verplicht om als bezoeker, muzikant of vrijwilliger een coronatoegangsbewijs te tonen in Porgy en Bess. Of, indien dat niet beschikbaar is, een sneltest te ondergaan alvorens toegelaten te kunnen worden. Dat is een door de regering opgelegde maatregel die wij ook ondersteunen.

Deze maatregel zorgt ervoor dat iedereen er van op aan kan dat het risico van besmetting met het coronavirus tot een minimum wordt beperkt en u dus veilig bij ons kan verblijven. Bijkomend voordeel is dat wij nu geen 1,5 m afstand acht hoeven te nemen en dat we weer een groter aantal bezoekers kunnen toelaten. U kan zich weer vrij bewegen.

Publiek en artiesten kunnen samen weer magische momenten beleven. Wij hopen dat de formaliteiten aan de ingang soepel zullen verlopen. Als iedereen meewerkt moet dat niet moeilijk zijn.

Het wordt heel veilig en er mogen veel meer mensen van de voorstellingen genieten.

Voor de details en praktische zaken verwijs ik u naar de volgende mededeling op deze pagina.

Wij hopen u in groten getale te mogen verwelkomen bij ons programma  met voor elk wat wils. Er komen nog steeds voorstellingen bij dus houd onze nieuwbrieven, de website en de sociale media in de gaten.

Mocht u als bezoeker al een kaartje hebben gekocht voor een voorstelling op of ná 25 september, maar u wilt niet dat u gecontroleerd of getest wordt vóór toegang tot Porgy en Bess, dan kunt u kosteloos het kaartje retourneren en wordt het aankoopbedrag teruggestort. Voor vragen hierover kunt u via reserveren@porgyenbess.nl contact met ons zoeken.

Met vriendelijke groeten,

Hans Zuiderbaan, voorzitter Porgy en Bess


Procedure voor bezoekers

U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.

Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen (QR code). U kunt ook een papieren versie hiervan ophalen en uitprinten via  www.coronacheck.nl/print.

De procedure voor aanvang van de voorstelling:

  1. Buiten, voor Porgy en Bess, wordt uw coronatoegangsbewijs + identiteitsbewijs gecontroleerd. Als het ‘groene scherm’ oplicht bij de scanner van de vrijwilliger, kunt u naar binnen voor de kaartjescontrole.
  2. Als u met een groep komt, wordt u één voor één gecontroleerd en gaat u ook één voor één naar binnen. U kunt op een speciaal afgezette plaats wachten op de rest van de groep zodat u daarna als groep een plaats kunt zoeken.
  3. Als u bij de coronatoegangsbewijs + identiteitsbewijscontrole een ‘rood scherm’ krijgt, klopt er iets niet. U zult nogmaals gecontroleerd worden. Als dan weer een rood scherm krijgt, mag u niet naar binnen.

Procedure voor artiesten

Cultuurpodium Porgy en Bess
Stichting Porgy & Bess Programma
Noordstraat 52
4531 GJ Terneuzen
Telefoon 0115-613293

Rekening nr: NL49RABO0119855186
KvK. nr.: 22060064
BTW nr.: NL 815845844-B02

Openingstijden:
vrijdagavond vanaf 19.00 uur
zaterdag vanaf 13.00 uur
en vóór en na voorstellingen