Tijdelijke sluiting i.v.m. corona

Beste bezoekers,

Vanaf woensdag 13 oktober jl. heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd ter bestrijding van de corona uitbraak in ons land. Naar aanleiding hiervan zien wij ons genoodzaakt om per direct, voor de komende 4 weken, al onze activiteiten voorlopig stil te leggen.

Wij zijn tot deze beslissing gekomen omdat wij onze verantwoordelijkheid nemen voor de veiligheid van ons publiek, de muzikanten en onze vrijwilligers.

Naast het sluiten van de bar, schorten we ook de komende 4 weken ons programma op. We gaan onze uiterste best doen om de geannuleerde concerten en voorstellingen later in het seizoen weer een plaats te kunnen geven in ons programma.

Kaartjes die u via internet heeft gekocht, kunnen worden gerestitueerd; hierover wordt nog  contact met u gezocht. Bezoekers die kaartjes hebben gekocht via Boekhandel van de Sande in Terneuzen, kunnen zich aldaar melden voor restitutie.

We adviseren u om onze website en de sociale media in de gaten te houden voor nieuwe ontwikkelingen binnen Porgy en Bess.

We hopen op uw begrip in deze bijzondere omstandigheden.