voorlopig gesloten

Beste bezoekers,

Zoals u al heeft vernomen is Nederland sinds 14 december in een strenge lockdown. Dat betekent onder meer dat alle theaters en muziekpodia gesloten zijn, voorlopig tot 19 januari 2021.

Wij hadden begin december juist besloten om op 10 januari 2021 de draad weer op te pakken. Jammer maar helaas!
Wij hopen nu in februari weer te kunnen beginnen. Het zal nog wel met een beperkt aantal bezoekers mogen maar de ervaring heeft ons geleerd dat zowel musici als bezoekers daar toch enorm van genieten. Ook met 1,5 meter afstand met maximaal 30 personen is Porgy een heel intiem podium waar je snel vergeet dat er maar zo weinig mensen aanwezig zijn.

De verschillende werkgroepen binnen Porgy en Bess zijn druk bezig met het plannen van concerten en voorstellingen voor ná 19 januari 2021. Deze concerten en voorstellingen worden onder voorbehoud geboekt.
Op de website zijn deze concerten al te zien, waarbij vermeld is dat ze worden VERWACHT. Het is nog niet mogelijk om hier kaartjes voor te kopen of te reserveren. Zodra dit kan, zal dit zichtbaar zijn.

We adviseren u daarom de website en de sociale media in de gaten te houden. Hierin laten we weten wanneer we weer starten met de concerten en wanneer de kaarten in de verkoop gaan.