WORD VRIJWILLIGER

Cultuurpodium Porgy en Bess heeft een rijke historie. Begonnen als jazz café is het nu uitgegroeid tot een volwaardig cultuurpodium, waar naast muziek (jazz, klassieke muziek, blues) ook lezingen worden gehouden door onze werkgroep literatuur en worden maatschappelijke onderwerpen aangesneden tijdens Porgy College. Porgy en Bess heeft door de jaren heen een naam opgebouwd, waardoor nationale en internationale muzikanten en schrijvers graag een tussenstop maken in Terneuzen.

Porgy en Bess draait bijna volledig op vrijwilligers. We hebben een grote groep van 60-70 vrijwilligers die elke week zorgen dat de artiesten, maar ook het publiek kunnen genieten van een heerlijk avondje uit in een historische en unieke omgeving als Porgy.

Maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. We zoeken vrijwilligers in verschillende onderdelen van Porgy en Bess: o.a. bar- en kassadienst, communicatie, muzikale werkgroepen (bv roots/blues).

Dus, wil jij ook onderdeel uitmaken van deze enthousiaste groep vrijwilligers, laat dit dan weten via info@porgyenbess.nl